Motocykly a skútry Yuki jsou spolehlivým společníkem pro vaši přepravu i pro vaši zábavu. Jestli je u vás městský provoz skoro pořád ucpaný, tak proč se nepřepravit na skútru nebo na motocyklu? Hravě se vejdete i do hůře přístupných uliček a městskému kolapsu tak můžete rychleji ujet.

Skútry do 50 ccm

Vašeho věrného společníka při jízdě do práce si jistě ihned oblíbíte. Motocykly a skútry si stačí jen vybrat.
Tak například Yuki 50 Qiuck je do města jako stvořený. Má velká kola, úsporný motor, spolehlivé bubnové brzy a jeho údržba je snadná a nenáročná.
Model Yuki 50 New Speedy je nové provedení již osvědčeného modelu. 50 New Speedy má nový čtyřtaktní motor, přední kotoučovou brzdu a nový design.
Dále se vám také nabízí skútr Yuki 50 Matrix. Tento skútr má velice snadné ovládání a jeho údržba je velice nenáročná. Může se pochlubit výbornými jízdními vlastnostmi. Do objemné schránky pod sedlem se vám toho vejde opravdu hodně.
Poslední skútr, který vám představím je Yuki 50 Race. Je to skútr do 50 ccm a je zařazen do střední třídy pro náročnější jezdce. Nabízí řadu užitečných komponentů, které podpoří váš styl jízdy.

Motocykly Yuki

Pro náročnější jezdce má Yuki připravené také motocykly. Stačí se rozhodnout, jestli chcete motocykl Yuki naked, enduro, motard nebo chopper.

Yuki 125 TR

Tento terénní motocykl se skvělým designem a výbornou pohonnou jednotkou o dostatečném výkonu je volbou pro mnoho adrenalinových jezdců. Motocykl je k dostání ve více barevných variantách.

Yuki 400 Darker a další

Pro milovníky hlučných jízd na silnici má Yuki v zásobě opravdu hodně motocyklů. Vybrat si můžete mezi těmito choppery: Yuki 400 Darker, Yuki 350 Daytona ,Yuki 125 Spider a Yuki 125 Tine. Jestli nevíte, jaký motocykl si máte vybrat, tak na stánkách www.yuki.cz si tyto modely můžete vzájemně porovnat.

Categories: Auto - moto

Napsat komentář