Máte restauraci či penzion a potřebovali byste ho trochu oživit? Chcete nalákat nové zákazníky a nevíte na co? Pak pro vás máme jeden skvělý tip. Pořiďte si bowlingovou dráhu. Bowling je zábavný sport pro lidi všech věkových kategorií, lze ho hrát v malém i velkém počtu. Bowling nevyžaduje žádné profesionální dovednosti, ačkoli zrovna ve vaší restauraci se může zrodit hvězdný bowlingový tým. Nezavrhujte hned tento nápad a raději se s námi podívejte, co výstavba bowlingové dráhy obnáší. Třeba zjistíte, že pořídit si vlastní bowling je lehčí, než jste tušili.

Víte, že bowlingových drah je hned několik typů?

Vynecháme teď dráhy kuželkářské a zaměříme se jen na bowlingové dráhy, které se dělí podle technologie i velikosti. Pokud si pořizujete bowling především pro zábavu, doporučujeme šňůrovou technologii stavění kuželek. V profesionálních drahách určených k turnajům se používá zásadně bezšňůrová technologie. Vše ostatní na dráze jinak zůstává identické, jen šňůrová technologie je levnější a také snazší na obsluhu, proto se hodí do zábavních center a používá se výhradně i při výstavbě venkovní bowlingové dráhy.

V malých barech či restauracích je možné postavit minibowling. Dráha je kratší a není proto vhodná pro pořádání oficiálních turnajů. Pro zábavu je však naprosto ideální. Chcete-li bowlingové nadšence skutečně pobavit, pořiďte si microbowling a umístěte ho vedle dráhy. Microbowling je stolní verze, která se věřte, nevěřte, ovládá klasickým tágem.

Kde si bowlingovou dráhu pořídit?

Bowlingovou dráhu si můžete nechat vyrobit na zakázku, anebo si ji koupit již hotovou za výhodnějších podmínek. Výrobnu bowlingových drah s dlouholetou historií hledejte v Trutnově. Od roku 1995 se společnost navíc zabývá výstavbou bowlingových a kuželkářských center na klíč. Ve své podstatě se tedy nemusíte o nic starat, stačí jen vyplnit objednávku. Samozřejmostí jsou i nabídky veškerého příslušenství, servis a opravy bowlingových drah.

Categories: Finance Zprávy

Napsat komentář