Začínající letní turistická sezona předznamenává nápor cestovatelů přijíždějích za památkami Prahy, kulturním děním i sportovními kláními. Hotely se plní, hostely mají nabito, cestovní kanceláře napilno. Manažeři i obchodníci, které pracovní povinnosti zavedou do matičky Prahy, často na poslední chvíli shánějí odpovídající ubytování s možností stravování, v dosahu centra města i v klidném prostředí, jež jim umožní dobře se připravit na jednání a pořádně si odpočinout.

Ubytování v soukromých pokojích hotelového typu i apartmánech pro skupiny

Penzion v Praze disponuje 32 pokoji, které pojmou více než sto hostů. V prostorném penzionu Akát naleznou přívětivé a levné útočiště jednotlivci, páry i větší skupiny hostů, kteří si budou pochvalovat především vstřícnost v podobě non-stop recepce, klimatizovaných prostor, restaurace se salonkem i zahrádkou, kde se mohou nejen dobře najíst, ale i zde uspořádat setkání s partnery či kolegy ze zaměstnání.

Bezplatná úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení i zajištění přepravy z letiště

Penzion v Praze 5 poskytuje ubytování jak turistům přilétajícím do Prahy pozdě v noci, tak zájezdům o velkém počtu účastníků. Hotelové pokoje jsou standardně vybaveny koupelnou, toaletou, LCD televizorem, vícelůžkové pokoje hostelového typu mají k dispozici prostornou místnost v cenově dostupných relacích. Co se týče přijatelných cen, například v období od března do října jsou vícečlenné skupiny ubytovány od 350 korun za osobu. V ceně jsou již započítány snídaně bufetového typu. Pro návštěvníky, kteří přijedou autobusem a budou chtít mít svůj dopravní prostředek zaparkován u penzionu, není problém se s týdenním předstihem domluvit na stání. Samozřejmostí jsou bezplatná úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení zdarma a zajištění přepravy z letiště.

Categories: Travel

Napsat komentář