Zájem o obchodování roste, a tak přirozeně stoupá i počet nových brokerů na trhu s cennými papíry. Společnost BOSSA je ve světě brokerů velký pojem. Přinášíme pár řádků o jejím úspěšném působení v této oblasti. Věříme, že vás přesvědčí o tom, že právě BOSSA je pro vás ten správný partner.

V roce 1995 se začíná psát příběh společnosti BOSSA. První ostruhy vydobyla na území Polska – jedná se o nejstaršího tamějšího brokera. Právě na domácím hřišti je BOSSA velmi úspěšná a právem oceňovaná. Že jde o skutečně stabilní a finančně silnou společnost, potvrzuje i ocenění Nejlepší obchodník s cennými papíry. Není divu, že se broker BOSSA rozhodl poskytovat své služby i mimo své původní působiště. V České republice se na něj lidé spoléhají již od r. 2012.

Jednoduše a přehledně

Řada brokerů nabízí nespočet variant různých platforem, a tak může výběr a testování té správné zabrat spoustu času. A jak všichni víme, čas jsou peníze. Proto broker BOSSA nabízí jedinou, ale osvědčenou platformu s názvem Meta Trader 4. BOSSA zkrátka sází na prověřenou jistotu. Naměřená data a analýza statistik jasně dokazují, že Meta Trader 4 patří mezi platformami k těm nejpoužívanějším.

Komplexní nabídka

Broker BOSSA nabízí několik typů účtů, které jsou rozděleny podle vašich znalostí. Své místo tu najde naprostý amatér i zkušený hráč. Pro profesionální hráče je tu dokonce i VIP účet. Díky prvotřídní klientské podpoře se na brokera můžete kdykoli obrátit s jakoukoli otázkou, rádi vám vyjdou vstříc.

Oproti konkurenci je BOSSA významná i svou nabídkou vzdělávání. Na stránkách najdete veškeré informace o forexu, návody, tipy a triky a příležitostně i online semináře.

Jestli vás společnost BOSSA zaujala, pro získání dalších informací vám doporučujeme přečíst si tuto recenzi.

Categories: Finance Zprávy