Přestala vám vyhovovat vaše zastaralá koupelna? Chtěli byste si zařídit moderní koupelnu podle posledních trendů? Směle do toho. Pořiďte si i vy koupelnu snů.

O „koupelnové módě“
Chcete-li, aby vaše koupelna odpovídala moderním trendům, je vhodné volit takový nábytek a vybavení, které opticky učiní prostor rozlehlejším a otevřenějším. To se týká celkového vzhledu, ale i sprchové a koupelové prostory se volí otevřenější. Sprchy jsou v módě ploché, tedy bez vaničky.

Obklady a dlažba
A jaké zvolit obklady a jakou dlažbu pro vaší koupelnu? Na trhu je široká nabídka, ze které si vybere každý. V současné době jsou v módě velkoformátové kalibrované obklady a keramické mozaiky. Zvolte i vy nějakou mozaiku. Interiér vaší koupelny bude tak působit elegantněji a útulněji. To vše ještě můžete doplnit dekorativními prvky, kterými jsou např. listello či botone.

Koupelnový nábytek
Volba nábytku záleží na vašem prostoru. Pokud vám nevyhovuje nabídka trhu, nechte si zhotovit nábytek do koupelny na míru. To nabízí mnoho firem.
Snažte se především o stylovou sladěnost nábytku s ostatním zařízením. Je jen na vás, jestli zvolíte koupelnový komplet, nebo si vyberete různé kusy nábytku. Do malých koupelen se hodí nábytek s velký odkládacím prostorem.
Soustřeďte se také na detaily a různé doplňky. I vy se budete lépe cítit v koupelně , která je pěkně sladěná.

Moderní barvy
Vyberte si takovou barvu koupelny, která vám bude nejvíce vyhovovat. Oblíbené jsou pastelové barvy. Dobře vypadá i klasická modrá barva, která dodá vaší koupelně vzdušnost a má také uklidňující efekt.

Koupelna je místem, kde můžete relaxovat a odpočinout si po celodenním stresu a shonu. Přizpůsobte si ji tak, abyste se v ní cítili skutečně dobře.

Categories: Bydlení