Vychytávky, které usnadňují digitální život – tak přesně takovými se pyšní batoh na notebook se solárním panelem Kingsons Solar Power. Na boku najdete i užitečný USB konektor, takže vše, co potřebujete, máte během cest po ruce. Batohy Kingsons patří mezi jedničky na trhu a rozhodně to není náhoda.

Kvalitní materiály, pečlivé zpracování a uživatelský komfort, který tento batoh na notebook nabízí, z něj dělají něco mnohem víc než jen obyčejné zavazadlo. Odepínatelný solární panel, umístěný na přední straně batohu, je ideální pro dobíjení vaší powerbanky, i když jste v terénu. Uvnitř batohu najdete dva USB výstupy, vedoucí z panelu. Vnější USB konektor lze připojit buď rovnou na solární panel nebo například k powerbance, a nabíjení mobilního telefonu tak nestojí nic v cestě.

Batoh s kapsou na notebook byl vyroben z mimořádně kvalitních polyesterových vláken, takže je voděodolný. Jeho dno je zpevněno a pogumováno. Proto mu nehrozí prodření, ani když ho budete venku hodně často pokládat na zem. Prvotřídní zipy jsou odolné, nekorodují a skvěle se s nimi manipuluje.

S batohem Kingsons Solar Power se můžete vydat na delší cesty, aniž byste cítili jakékoli nepohodlí. Záda jsou rafinovaně vypolstrována v šesti řadách, k vyššímu komfortu přispívají i vysoce kvalitní ramenní popruhy.

Batoh ocení každý, kdo počítač nedá z ruky. Zadní kapsa je totiž polstrovaná a pohodlně se do ní vejde až 15,6″ notebook. Hlavní kapsa je natolik prostorná, že se tam vejdou učebnice, oblečení, příslušenství k počítači a také něco dobrého na zub. Oddělené přihrádky oceníte, až budete přemýšlet, kam uložit powerbanku, doklady, peněženku nebo mobilní telefon. Komu by to bylo málo, ten může využít i další úložný prostor, který je přímo pod solárním panelem. Jeho výhodou je, že se dá odepínat. Další kapsy najdete na bocích. Batoh si můžete objednat v e-shopu https://www.cel-tec.cz/.