První sluneční paprsky probouzejí nejen přírodu, ale i nás. A jak tak kolem nás všechno kvete, chceme i my po zimě znovu rozkvést. Zimní bundy, svetry a kozačky už jsme odložili a ze skříně vytáhli barevná trička a pohodlné krátké kalhoty. Víc se na sebe usmíváme. Za to všechno může sluníčko, které bylo dlouhé týdny schované a najednou se zase ukázalo v plné síle a prodloužilo a projasnilo nám dny. I my ho chceme přivítat v plné síle, a tak zpevňujeme své tělo, abychom v lehkém jarním oblečku vypadali co nejlépe. A zpevňujeme je ve všech směrech – ideální postava je senzační, pro ni uděláme cokoli. A potažmo – co uděláme pro pleť? Náš jarní usměv bude to první, co všichni uvidí…

Ne všichni mají možnost za slunných dní vyběhnout ven a vystavit se sluníčku. Většinou jsme zavření ve výrobních halách, v klimatizovaných kancelářích nebo prostě doma, protože pracujeme u počítače. Dovolenou si necháváme na léto. Ale proč už před dovolenou nevypadat opáleně? YVY® PURE BRONZER vám nabízí možnost nachytat bronz i bez dlouhého ležení na slunci. Zkuste použít bronzer, kvalitní produkt pro příjemné opálení bez sluníčka. Tento samoopalovací sprej dodá vaší pleti nádech opálení a přitom se nemusíte bát, že dojde k jakýmkoli nežádoucím účinkům. Nemusíte jej testovat několik týdnů nebo měsíců, samoopalovací sprej splní vaše požadavky už napoprvé.

A bonusem je, že tento produkt pleť nejen rozjasní a dodá jí bronz, ale poskytne jí i zdraví. Samoopalovací sprej, s nímž je spojena i hydratace pleti, po zimě unavené a bledé pokožce dodá všechno potřebné, aby vypadala mladě, zdravě a byla připravena na krásné slunné jarní dny.

YVY® PURE BRONZER lze zakoupit na eshopu „YVYCOM.COM [íví]“.

Napsat komentář