Jestliže sháníte vhodné prostory k uspořádání firemní konference nebo jiných firemních akcí, nebojte se vyžadovat opravdovou kvalitu. Kvalitní prostory se stanou odrazem vašich schopností i možností a v případě úspěchu vám udělají dobré jméno. Podle čeho zázemí pro konference vybírat a jaké existují možnosti?

Nepodceňte kapacitu

Ať už jsou vaše důvody k pronájmu konferenčních prostor jakékoliv, vždy se zamyslete nad dostatečnou velikostí prostoru. I když je k dispozici přesný seznam nahlášených účastníků, vždy raději počítejte s tím, že se může počet zvýšit.

Proto je třeba vybrat místnosti buďto s o něco větší kapacitou nebo s možností ji v případě potřeby rozšířit. Pronájem konferenčních prostor by měl brát v potaz i opačný problém, a to, aby nebyla místnost zbytečně velká.

Co by nemělo chybět?

Pro účely konference, workshopu nebo školení by mělo být zajištěno několik základních a zároveň zásadních věcí, bez nichž se na takové akci pravděpodobně neobejdete.

Samozřejmostí by měla být wi-fi, dataprojektor, kvalitní ozvučení v podobě mikrofonu dále sluchátka nebo tabule na psaní.

Prostory by navíc měly být klimatizované, čisté a upravené. Výhodou krátkodobého pronájmu je to, že se sami nemusíte o nic starat, jednoduše přijdete k hotovému a po skončení dané akce se pronajímatel opět o všechno postará.

Pokud byste měli zájem o uspořádání konference v Praze, budete mít na výběr z velikého množství možností. Například Hotel Belveder nabízí hned několik typů prostor včetně salonku a velkého společenského sálu pro případ, že by po konferenci následoval večírek.

Myslete i na zázemí

Zázemí je velice důležité proto, aby se účastníci pořádané akce cítili dobře. Samozřejmostí by měly být nejen dobře dostupné toalety, ale také možnost občerstvení nebo odpočinku.

Hledejte proto takové prostory, kde je například možnost uspořádat raut nebo kde je k dispozici i restaurace. Pokud všechny tyto předpoklady vybraný prostor splní, krátkodobý pronájem se určitě vyplatí.

Categories: Travel Zprávy

Napsat komentář