Pokud se nějaký ten „pátek“ pohybujete ve strojírenské výrobě, možná jste už o společnosti CANMET z Brna slyšeli. Jde o firmu s třicetiletou praxí, která společnostem vyrábějícím zboží z plechů i jiných materiálů nabízí to nejlepší, co na trhu s technologiemi a stroji je. Výrobce těchto technologií dokonale zná a přesně ví, kteří jsou precizní, spolehliví, kteří svou práci umí a jejichž produkty jsou nejlepší. Pro vás je to zárukou, že to, co u CANMET nakoupíte, ať už půjde o laserové řezací stroje nebo jiné, bude kvalitní a budete s funkcemi plně spokojeni.

Laserová řezací centra od EAGLE

V nabídce technologií najdete kupříkladu laserové řezací stroje od polské společnosti EAGLE Sp. z o.o. Je relativně mladá, ale je velmi úspěšná. Chtěla postavit nejrychlejší laserové řezací centrum na světě, což se dle provedených testů řezání a časových studií podařilo splnit. I proto ji EU velmi podporuje vysokým finančním darem v řádu několika milionů EUR. Její zboží je zaměřeno na nekompromisní produktivitu, maximální kvalitu a inovativní řešení. Prosazuje se na trhu v Asii, i v jižní a východní Evropě. 

Právě z její „stáje“ můžete koupit např. laserový řezací stroj eSmart. Jde o ekonomickou volbu pro bezproblémové a snadno použitelné lasery. Nabízí vynikající výkon a malou zastavěnou plochu. Má přímé lineární pohony pro všechny osy X, Y, Z, max. zrychlení 2 G, kompaktní konstrukci, ekologickou automatickou výměnu stolů bez použití hydrauliky, ochranné sklíčko v řezné hlavě až 355 mm nad řezaným materiálem, komfortní obsluhu a přístup k vykládacímu stolu ze všech stran.

Další důležité stroje

CANMET vám nabízí ale i mnohé jiné technologie. Koupit si zde můžete tabulové nůžky nebo třeba vysekávací stroje

Více informací najdete na canmet.eu.

Categories: Novinky Zprávy