Terapie je formou přirozené léčby, která Vás umí zbavit všech zdravotních problémů. Ve skutečnosti jsou totiž všechny zdravotní problémy psychosomatické, protože se odehrávají v naší mysli. Komplexní terapie odhalí příčiny Vašich zdravotních potíží a Vaše tělo se začne samo uzdravovat.

Naše tělo funguje jako dokonalý počítač a ukládá se všechny informace. Opakující se zdravotní problémy nestačí řešit pouze pomocí tabletek. Je třeba hledat jejich příčinu. Tato informace je uložena hluboko v našem podvědomí, a právě pomocí terapie je možné ji odhalit a dát tak tělu šanci, aby se samo uzdravilo.

Terapie na dálku

Velkou výhodou dnešní doby je fakt, že problém vzdálenosti je již dávno překonaný. Terapii již není nutné absolvovat osobně a vážit dlouhou cestu k terapeutovi, kterou si mnoho z nás z časových důvodů nemůže dovolit. Odborný poradce a terapeut pan Radovan Babic svým klientům pomáhá k uzdravení pomocí terapie na dálku, která probíhá prostřednictvím telefonických rozhovorů. Terapie na dálku navíc dosahuje stejně dobrých výsledků jako běžná osobní setkání.

Pro Vás, Vaše děti i domácí mazlíčky

Po odhalení příčiny potíží pomocí komplexní terapie nastane ve Vašem těle přirozená léčba, která Vás zbaví Vašich problémů jednou provždy. Komplexní terapie je vhodná pro Vás jako jednotlivce, ale pomoci můžete také Vašim dětem nebo domácím mazlíčkům. V těchto případech budete Vy sloužit jako médium a problémy Vašich blízkých budou odstraněny přes Vás.

V souvislosti s terapií ale upozorňujeme na to, že tento způsob léčby v žádném případě nenahrazuje zdravotní péči lékařů, která je v nebezpečných zdravotních situacích nutností. Terapie také není vhodná pro osoby pod přímým vlivem drog a alkoholu.

Ultimátní a experimentální terapie

Pan Radovan se věnuje také ultimátní a experimentální terapii. Cílem ultimátní terapie je, zbavit Vás všech Vašich problémů. Experimentální terapie slouží k odhalení Vašich vyšších schopností, kterými lidstvo disponovalo dříve, například v dobách Atlantidy.

Více informací o možnostech terapie naleznete na webových stránkách www.bioliecba.eu/cz.

Zdroj: “©Bioliečba.eu, 2018 – až po současnost
Categories: Zdraví a sport