Hledáte odolné a zároveň reprezentativní vstupní dveře? Potom by vaší pozornosti neměly uniknout hliníkové dveře, které jsou v mnoha případech vhodnější než klasické plastové dveře.

Možné využití hliníkových dveří: veřejné, komerční i soukromé prostory

Kde je vhodné použít hliníkové dveře? Tento typ dveří se využívá zejména v komerčních a veřejných prostorech, kde je kladen důraz na mimořádnou odolnost a funkčnost všech komponent. Právě zvýšený pohyb osob, ale také zboží se totiž často velmi negativně odrazí na vzhledu a stavu dveří, vstupních prostor apod. Jejich vlastnosti je nicméně předurčují také k použití v bytových domech, kde je rovněž zvýšený pohyb osob.

Parametry hliníkových dveří: velká variabilita a mimořádná odolnost

Hliníkové vchodové dveře v současné době charakterizuje široká nabídka barev a konstrukčních provedení, takže se velmi dobře přizpůsobí danému prostoru a zamýšlenému architektonickému pojetí. A jaké jsou konkrétní parametry hliníkových dveří? V současné umožňují hliníkové dveře značnou variabilitu, která se týká rozměrů, povrchové úpravy i zasklení. Co se týče rozměrů, dveře tohoto typu je možné vyrobit i v nestandardních nebo velmi velkých rozměrech. K zasklení dveří se používá dvojsklo nebo trojsklo. Samozřejmostí je značná pevnost dveří a odolnost proti zatížení. Povrchová úprava je možná práškovým lakováním nebo eloxováním.

Kvalitní hliníkové dveře a komplexní služby

Zajímají vás možnosti a nabídka hliníkových dveří ve Vsetíně a okolí? Jistě brzy shledáte, že zajistit kvalitní hliníkové dveře v Opavě, Vsetíně a celé této oblasti není problém. Odolné hliníkové dveře naleznete v nabídce společnosti Triogas, která zajišťuje i jejich montáž a servis. Nabízené dveře disponují rakouským kováním MACO a výplněmi Perito dostupnými v PVC i hliníkovém provedení.

Categories: Bydlení

Napsat komentář