V současné době se stále více lidí pouští do rekonstrukce rodinných domů, protože trendy se ve světě bydlení za posledních deset let výrazně změnily. V následujících řádcích se zaměříme konkrétně na obývací pokoj, který představuje jednu z nejdůležitějších místností.

Dominujícím prvkem obývacího pokoje je bezpochyby sedací souprava, jež by měla být dostatečně velká, aby se na ni posadila i návštěva. V posledních několika letech hrají prim rohové sedačky, jejichž jedinou nevýhodou je, že zabírají spoustu místa, a tak se nehodí do příliš malých prostorů.

Sedačka utváří celkový vzhled obýváku

U sedačky si můžete vybrat velikost, provedení i materiál. Zatímco někdo preferuje rohovou variantu, někomu se zamlouvá zase třímístná sedačka doplněná křesly. Aktuální nabídka je bohatá, a tak se nemusíte obávat toho, že byste si nevybrali.

Jestliže si říkáte, že křesla už mají největší slávu za sebou, tak jste na omylu. Výrobci je přizpůsobili nejnovějším trendům.

Další nepostradatelný nábytek v obýváku

U sedačky nesmí chybět konferenční stolek, na který položíte pohoštění a šálek dobré kávy. Kamenem úrazu bývají obývací stěny, protože někdo si myslí, že už nemají v obývacím pokoji co dělat, ale někdo na ně zase nedá vůbec dopustit. Jestliže nepotřebujete úložný prostor, obejdete se klidně bez ní, vystačí vám pouze malá komoda pod televizor, případně ho můžete zavěsit na stěnu. Bytoví designéři se snaží minimalizovat nábytek, protože zbytečně zabírá místo a pokoje potom nepůsobí vzdušně.

Jestliže hledáte specialistu, který se zabývá prodejem nábytku, doporučujeme společnost ATAN nábytek. V bohatém produktovém portfoliu najdete vše od koupelnové nábytku přes pohovky až po židle. Zákazníci jsou spokojeni nejen s kvalitou, ale také s přístupem personálu.

Categories: Bydlení