Na vzhled našeho domova klade většina z nás stále větší důraz. Aby také ne; vždyť doma trávíme ty nejhezčí chvíle s rodinou a přijímáme tu návštěvy přátel a příbuzných.

Jste stále v jednom kole?

Většina z nás nemá času nazbyt. Ráno odcházíme do zaměstnání a večer si chceme v klidu oddychnout. Jsme-li doma s malými dětmi, zabere nám péče o ně celý den. A pokud vodíme potomky do školky nebo do školy, k času strávenému mimo domov musíme přičíst ještě hodinu nebo dvě, které nám zabere jejich ranní předání a odpolední vyzvednutí.

Praktický a upravený domov je základem spokojeného života

Volné večery, víkendy, svátky a dovolenou si proto chceme užít na maximum. A bez ohledu na to, zda se raději věnujeme relaxaci, sportu, společenským hrám nebo sledování televize, úklid mezi aktivity, na které se těšíme, rozhodně nepatří. Zároveň si ale většina z nás volno opravdu vychutná jen v příjemném a upraveném prostředí.

Jak si zajistit čistý a uklizený domov s minimální námahou?

Na to, jak se nám bude udržovat pořádek, bychom měli myslet již při zařizování bytu. Každá věc by měla mít své místo. Dostatečně velké úložné prostory jsou základem spokojeného života. A vystavené dekorace mohou být skvělým doplňkem, ale jen tehdy, neulpívá-li na nich prach.

Krásný a pohodlný byt? I předsíň může být dokonalá

Předsíň je vstupní branou do našeho království. Návštěvy ji vidí jako první místnost v bytě. Proto je třeba, aby v ní panoval pořádek. Vhodně zvolený věšák a botník jsou základní vybavení, které by tu nemělo v žádném případě chybět. Skvělou volbou do menších předsíní jsou výklopné botníky, jejichž hloubka je relativně malá a do místnosti zasahuje minimálně. A pokud si při obouvání raději sednete, bude pro vás ideální botník lavice.

Categories: Bydlení

Napsat komentář