Léto je obdobím grilování, festivalů, rodinných i firemních oslav a spousty venkovních akcí. Hezké počasí je potřeba využít. Někdy se ovšem stane, že událostem podobného rázu moc nepřeje a slunnou oblohu vystřídá déšť. Pak nastává ta pravá chvíle vytáhnout párty stan.

Nenechte se zmást názvem, párty stany nejsou určené jen na divoké oslavy plné alkoholu a dobrého jídla. Jsou nezbytnou výbavou také na nejrůznějších výstavách, sportovních akcích, firemních prezentacích a tak by se dalo ještě dlouho pokračovat. Jak je možné, že mají takové široké uplatnění? Především:

· jsou snadno přemístitelné,

· jednoduše se skládají,

· jde o levnou záležitost,

· mohou se stát nosičem reklamy.

Stan užijete ve firmě i doma na zahradě

Párty stan se hodí každému, kdo má zahradu bez pergoly či altánku. Všichni bez výjimky občas potřebují zastřešení, ať už je to kvůli dešti nebo naopak schování se před pražícím sluncem. Se stanem to zvládnete rychle, navíc vám nemusí zabírat místo na zahradě nastálo. Postavíte jej vždy jen před začátkem akce a pak jej zase schováte.

Firmy ho užijí na různých veletrzích, family days či večírcích pro zaměstnance. V případě firemní verze se rozhodně vyplatí investovat do varianty na míru potištěné vlastním logem. Samozřejmě je možné vybrat si také typ stanu. Existují ekonomická řešení, ale rovněž moderní varianty. Schválně se podívejte na stany na párty na webu společnosti Mitko, s.r.o. Jistě nám dáte za pravdu, že stany typu „jehlan“ jsou viditelně nejatraktivnější. Vzhled nicméně není to jediné, na co byste měli dbát.

Není stan jako stan

Vzhled, materiál, snadnost sbalení i postavení a doplňky. Tohle všechno by vás mělo zajímat. Stan musí být nepromokavý, z odolné textilie. Vhodné je, pokud se dá sbalit do přepravní tašky. Možná k němu budete chtít závaží pro větší stabilitu, LED osvětlení či podlahu. I z párty stanu se dá udělat luxusní zastřešení. Stačí jen vědět, kde veškerou výbavu hledat.

Categories: Bydlení

Napsat komentář