Peníze se dají získávat velice snadno. Stačí mít webovou stránku s velkou návštěvností a být zaregistrovaný do partnerského programu Aukro.

Propagace Aukra na vašich stránkách

Aukro Partnerský Program je propagace Aukra, na které můžete vydělávat i vy. Propagace probíhá pomocí bannerů, vyhledávacích panelů, či textových odkazů, které musíte umístit na své webové stránky. Když někdo klikne na reklamní plochu, zaregistruje se a plně aktivuje svůj účet, tak dostanete od Aukra za každého uživatele 150 Kč. Dále dostanete odměnu ve výši 30 % z částky rovnající se celkové výši poplatků za využívání služeb Aukra uhrazených Doporučeným uživatelem ve prospěch Aukra v průběhu 12 měsíců.

K využívání Partnerského Programu Aukro se stačí pouze zaregistrovat na Aukro a vložit odkazy na své stránky.

Kdy se vyplácí peníze?

Pokud stav vašeho účtu dosáhne částky alespoň 100 Kč, tak si můžete převést odměnu z Partnerského programu na svůj Aukro účet a částku použít dle svého uvážení, např. k platbě za nadstandardní služby Aukra. Nárok na proplacení odměny vám vzniká tehdy, kdy celková výše odměny dosáhne alespoň 1 000,- Kč.

Dodržujte všechny podmínky

Nejdříve se ale seznamte se všemi podmínkami Partnerského Programu Aukro. Musíte být starší 18 let. Také se musíte vyvarovat některých činností, které jsou zakázány. Zisku se dá dosáhnout velice snadno, ale musíte splnit veškeré podmínky, jinak o peníze přijdete. Co je tedy všechno zakázáno?

Umístit banner na jinou stránku, než pro kterou byl banner vytvořen. Vložení více než jednoho banneru, jednoho vyhledávacího panelu a jednoho textového odkazu na jednu stránku. Umístění banneru v pop-up oknech na samostatné stránce. Měnit banner vytvořený Aukrem. Umístit reklamní plochu na stránku, která není ve vašem vlastnictví. Umístit odkaz, který se aktivuje hned při vstupu návštěvníka na stránku. Vaše opětovná registrace prostřednictvím unikátního URL linku. Napodobování vzhledu webových stránek Aukra. Když dodržíte všechny podmínky, tak si můžete přijít na docela pěkný balík peněz.

Categories: Tech

Napsat komentář