Ženy, často se ptáte, jak správně masturbovat. Budeme se tedy bavit o ženské masturbaci, kluci přijdou na řadu později

Určitě jsi si už někdy hrála s pipinkou, a asi to bylo i příjemné. Je to naprosto přirozené, nemusíš se bát, že by to bylo něco špatného.

Podíváme se na nějaké techniky. Naším cílem bude dosáhnout orgasmu. Každá žena to má jinak, takže si musíš najít svou oblíbenou techniku sama.

Válení klitorisu

Klitoris určitě máš, pravděpodobně jsi si ho už našla. Chytni ho mezi dva prsty, například mezi ukazováček a palec a opatrně si ho mezi nimi válej. Bude to chtít trochu zvlhčit, takže použij buď sliny nebo lubrikant. Zkus experimentovat s rychlostí a tlakem, sama uvidíš, jak ti to vyhovuje nejvíce.

Klepání

Při této technice jednou rukou roztáhneš pysky tak, aby jsi měla dobrý výhled na klitoris. Druhou rukou (ukazováčkem) poklepáváš na klitoris. Tahle technika nemusí vyhovovat každému, ale za vyzkoušení to stojí. Opět platí, že bys to neměla dělat nasucho.

Kroužení kolem

Jednoduše pomocí dvou či více prstů krouži kolem klitorisu. Opět ho zvlhči, můžeš použít i šťávičku co ti při vzrušení bude vytékat z pochvy. Je to jedna z nejklasičtějších technik masturbace.

Plyšák, tenisák

Lehni si na břicho a dej si pod kačenku svého oblíbeného plyšáka (nebo tenisák, nebo vlastně cokoli co uznáš za vhodné) a napodobuj pohyby jako při sexu. Můžeš ovládat rychlost, směr i tlak. Ideální před spaním pod peřinou…

Vibrátory

Pokud si tam nechceš strkat mrkvu nebo okurek a zároveň se nebojíš investovat do vybavení, kup si vibrátor. Při použití vibrátoru si nemusíš stimulovat jen klitoris, ale samozřejmě si ho můžeš zavést i do vaginy.

Ve vaně/sprše

Výhodou je, že máš relativní klid a nemusíš se starat o zvlhčení. Pokud jsi ve vaně, natoč si prcinku pod kohoutek a nech ho kapat, případně pomalu téci. Pozor na teplotu vody, neopař si ji! No a pokud jsi ve sprše, můžeš si proud vody namířit na klitoris a zkoušet různé stupně intenzity.

Pomocí stehen

Tohle můžeš použít za nejrůznějších situací, třeba i ve škole. Snaž se svírat stehna tak, abys dráždila pysky. Chce to trochu tréninku ale určitě se ti to povede.

Categories: Pro ženy

Napsat komentář