Pravidelně slýcháte, že zdravý životní styl obnáší nejen zařazení pravidelného cvičení do vašeho každodenního programu, ale že je třeba kompletně změnit i přístup ke svému okolí a sobě samotnému. Samozřejmostí je i úprava jídelníčku, dostatečná regenerace a podstatnou roli hraje i očista organismu.

TIP: vyzkoušejte také detoxikační náplasti, nakoupit můžete na www.bio-detox.cz

Zdravý životní styl se tedy skládá jak ze správné duševní hygieny, tak fyzické péče o tělo. Detoxikace organismu je důležitou součástí péče o tělo. Nesprávná strava, příliš mnoho stresu, civilizační faktory a nedostatek pohybu způsobují chronické zanesení organismu. To se projevuje zvýšenou únavou, nemocemi, bolestí hlavy, zažívacími obtížemi, váhovými výkyvy nebo třeba depresemi, mrzutostí či kožními problémy. Tělo tedy vysílá příznaky, které byste neměli opomíjet.

Abyste získali zpět ztracenou energii a harmonizovali své tělo, je třeba zanesený tělesný systém vyčistit. A jaké terapie se nabízí? Očista těla pomocí hydrocolon terapie, detoxikační masáže, koupele a zábaly, detoxikační kůry nebo oxygenoterapie.

Pomocí hydrocolon terapie očistíte tlusté střevo, ve kterém se udržuje značný počet toxinů, oxygenoterapie nebo-li kyslíková kúra vám pomůže v celkové regeneraci organismu a detoxikační masáže proces čištění těla urychlí a pozitivně ovlivní. Začít můžete například lymfatickou manuální masáží či přírodní medovou masáží.

Toxinů se zbavíte i během ajůrvédské masáže, jejíž principy vycházejí z Indie. Poslouchejte tedy své tělo a jakmile vyšle výstražný signál, neváhejte a zaměřte se na jeho očistu. Dopřejte si některý z detoxikačních programů a obnovte vitalitu svého těla.

Categories: Zdraví a sport

One comment

Očista organismu pro zdravý život

Napsat komentář