Také už vás nebaví neustále otírat opocené brýle kdykoli provozujete sportovní aktivitu? Navíc vám jistě překáží a pokud zrovna patříte do skupiny těch, kteří nesnesou kontaktní čočky, požitek ze sportu je mizivý. Brýle jsou vám zkrátka na obtíž a ideální situací by bylo zbavit se jich nadobro. Prozkoumejte možnosti laserové operace očí Praha nebo v jiném městě s oční klinikou, nechte váš zrak řádně vyšetřit a po konzultaci s lékařem si vyberte vhodnou operaci pro vás.

Na očních klinikách naleznete všechny metody refrakční chirurgie, zkušený odborník vám tedy jistě doporučí co nejméně rizikovou operaci očí, která vaši vadu zraku vyřeší.

Jedna z nejčastěji využívaných operací je pomocí metody Lasek. Odpadají u ní lalokové komplikace a riziko vzniku infekce a jizvy je nízké. Na rozdíl od jiných operací lze metodu Lasek použít i u tenkých, strmých nebo příliš plochých rohovek, u malých či úzkých očí i u nemocí rohovky, kde jsou jiné operace nemožné. Proto se dále netrapte a informujte se na klinice Dr. Rau o vašich možnostech. Objednejte se na vstupní prohlídku a konzultaci a prověřte možnosti korekce vašeho zraku.

Klinika Dr. Rau má s odstraňováním vad zraku dlouholeté zkušenosti a vede svůj vlastní výzkum s výbornými výsledky. Setkáte se zde s profesionálním přístupem lékařů, nejmodernější technikou a nejpokrokovějšími přístupy.

Chirurgické zákroky jsou šetrné s cílem pomoci vás zbavit všech vašich potíží se zrakem. Stojí za to se tedy těmto odborníkům svěřit a zjistit, jaké možnosti klinika dokáže nabídnout přímo vám. Na vyšetření se na každé klinice můžete objednat telefonicky na základě kontaktu uvedeného na oficiálních internetových stránkách.

Categories: Zdraví a sport

Napsat komentář