Mívali jste jako malí kluci při nedělním sledování závodů formulí sen o tom, že se jednou, až vyrostete, také projedete superrychlým vozem a alespoň na chvíli zažijete ten nespecifikovatelný pocit z rychlé jízdy? Fandili jste Niky Laudovi při každém jeho závodě a toužili jste po slávě, kterou díky svému umění rychlé jízdy získal? Nebo jste při sledování italských filmů toužili stát se alespoň na okamžik pánem červeného vozu a zažít jízdu ve Ferrari, které pod svou kapotou ukrývá neuvěřitelné množství koní?

Možná jste však spíše patřili k těm dětem, kteří obdivovali silná terénní auta, jež umí zdolávat kopce, jež jsou běžným automobilem téměř nesjízdné, a dokonce i má-li je člověk pěšky, také mu to činí značné potíže?

Jízda Hummerem, legendárním offroadovým vozem, který používala a stále používá americká armáda při svých válečných misích a jehož nádrž je čtyřikrát tak větší než nádrž běžného osobního automobilu, dává pocit nefalšované síly, kterou u jiného vozu najdete jen stěží. Dokazuje to také velmi vysoká spotřeba. Zdolat osmdesátilitrovou nádrž je pro tento automobil stejná hračka jako jezdit v náročných terénech.

Ať už jste milovníky vozů, které svoji sílu a rychlost ukazují na silnicích, nebo naopak terénních automobilů, které se prohánějí mimo rovné pozemní komunikace, s firmou na zážitky si můžete tak jako tak přijít na své a splnit si svůj dětský sen.

Zažijte divokou jízdu Hummerem a prožijte adrenalin, který dennodenně zažívají vojáci při plnění svých povinností, nebo zvolte světově známý automobil a staňte se alespoň na pár okamžiků pánem dálnice. Firmy na zážitky tyto možnosti poskytují, udělejte si radost.