Z pohledu člověka na měsíc srpen je možné usoudit leccos o naladění dotyčného.

Škarohlídi tvrdí, že léto a prázdniny jsou v podstatě už za námi a mají-li už i po dovolené, nečeká je už tento rok vůbec nic dobrého, alespoň přežít ta vedra.

Pozitivisté naopak radostně hlásí, že máme před sebou ještě celou půlku, a to ať už je dovolená teprve čeká, nebo si ještě léta hodlají pořádně užít po práci.

Skupina negativistů neschopných prožívat radostné emoce se pak prohlašuje za realisty a bez zaujetí přísně kontroluje kalendář a meteorologické statistiky. Zcela „realisticky“ vyhledávají zejména tragické zprávy o stavu světa, které relativizují a dávají jim o něco méně apokalyptický rozměr, zatímco optimistické informace zatracují ihned jako nesmyslné touhy rozjitřených sluníčkářů.

Chcete-li si srpen zdravě užít, udělejte to po svém, jak vám osobní nastavení dovolí a pokud potřebujete přežít nějaké to parné cestování, které se teď zdaleka nenabízí jen při cestě do tropů – nejvýživnější je transport po městě – nebo v horku prostě na otoky trpíte, vybavte se lékem Wobenzym, abyste předešli alespoň tomu, čemu předejít lze a na co už existuje ověřené řešení.

Kromě toho zrychlí hojení případných zranění nebo rekonvalescenci letních viróz. Dokonce i lékaři chirurgických oborů, kteří nejčastěji lavírují na hranici skupiny realistů, přiznávají této enzymové medikaci její nesporně pozitivní účinky, přestože zásadní je samozřejmě pevná ruka držící skalpel.

Více na www.wobenzym.cz.