Pod slovním spojením Land Rover se u většiny lidí dostaví pocit luxusu, špičkové kvality a myšlenka obrovských terénních vozů. Tento dojem je samozřejmě zcela na místě. Tímto pojmenováním jsou označována anglická vozidla, která se na světě objevují od roku 1948. Postupem let docházelo k vylepšování a zdokonalování jízdních vlastností a jednotlivých částí automobilu, které jsou tvarově přizpůsobeny především terénním vozidlům. Tento proces byl dotažen k naprosté dokonalosti a díky tomu se můžeme v současné době setkávat pouze se špičkovými a moderně vybavenými stroji.

Hlavním prodejcem a servisním střediskem pro Českou republiku je profesionální a špičkový dovozce Jaguar a Land Rover Praha. Místo, které sdružuje milovníky luxusních a nadčasových vozů, jenž dobývají srdce zájemců o kvalitní zpracování. Nejen, že si můžete zakoupit model dovybavený přímo na Vaši míru, ale lze také využívat odborné služby servisu. V bohaté a nekonečné nabídce je možné nalézt servisní prohlídky, pozáruční servisy, renovace dílů nebo karosérií a další práce spojené s těmito čtyřkolými miláčky. Výhod, akčních nabídek a bonusů nabízí tento prodejce opravdu bezpočet.

Všechny prodávané modely začínají od velice nízkých a příznivých cen. Důkazem toho je offroadový model Land Rover Defender. Jeho samotné tvary a dispozice budí dojem stroje, který si poradí s každým nedostupným terénem. Pokud se chcete vydat raději konzervativnější cestou a obdivujete design a vzhled robustního automobilu, je Land Rover Freelander tím pravým adeptem. Podobně na tom bude i model se špičkovými jízdními vlastnostmi a silným motorem, kterým Land Rover Discovery jistě disponuje.

Moderní a rychlý servis je připraven i pro dalšího člena rodiny anglické značky. Spojení elegance, kvality a jedinečného pojetí dalo vznik monstrózního modelu Range Rover. Ve všech zmíněných případech Vás čeká zaručeně nepřekonatelný jízdní zážitek a samozřejmě i flexibilní a individuální přístup k zákazníkovi.

Categories: Auto - moto

Napsat komentář