Když se člověk dostane do finančních obtíží, nejčastěji sahá po nebankovní půjčce. Není se čemu divit, úvěry realizované především prostřednictvím online formulářů jsou rychlé, efektivní a také dokážou poskytnout peníze spoustě lidí. Přesto i nebankovní poskytovatelé vyžadují jisté záruky. Je to logické, protože ani oni nechtějí poskytovat hotovost někomu, kdo ji následně nebude schopen v požadovaném termínu vrátit. Podívejme se tedy podrobně, o jaké záruky bonity se jedná…

Poskytnutí výše aktuálního příjmu

I společnosti, jež nenahlížejí do registrů dlužníků a nelustrují si tímto způsobem potenciální klienty, vyžadují záruku v podobě dokladu o výši příjmu. Konkrétní žadatel se musí prokázat tím, že je zaměstnán a dostává pravidelný plat. Jedná-li se o podnikatele, je nezbytné předložení několika proplacených faktur ze strany jeho odběratelů.

Zástava v podobě nemovitosti

Některé rychlé půjčky jsou typické i tím, že lze zastavit nemovitost. Jedná se především o úvěry nabízející vysoké finanční sumy. Typickým příkladem budiž jak standardní, tak i americké hypotéky. Zastavit je možné objekt, který již stojí, i nemovitost, jež se aktuálně staví. Postupem času se samozřejmě zvyšuje její hodnota, a tak dochází k jejímu přecenění znalcem.

Půjčky se zástavou vozu

Řešení finančních obtíží představují i půjčky se zástavou vozu. Spousta lidí z nich má strach, jelikož se bojí ztráty vlastní mobility. Tyto obavy jsou ovšem u spolehlivých a časem prověřených poskytovatelů liché. Stačí se podívat na stránky www.zastavuz.cz/autozastavarna-praha. Zjistíte sami, že společnost Zastavuz nabízí speciální službu Money&Drive, kdy lze jednoduše nechat automobil nebo jiný dopravní prostředek zastavit s tím, že s ním odjedete a budete jej dále využívat. Dostanete přitom potřebnou půjčku ve výši samotné zástavy.

Categories: Finance