Zima už se pomalu blíží ke konci a nastává čas, kdy nás sluníčko začne lákat k opuštění svých teplých domovů. K oblíbeným aktivitám spojených s příchodem pěkného počasí  patří bezesporu cestování.

Stále větší oblibu si získávají letecké i autobusové krátkodobé zájezdy. Letecké eurovíkendy do evropských metropolí jsou populární především v jarních a podzimních měsících. Eurovíkendy se realizují celoročně, délku možno vybrat podle časových možností každého.

Pokud se rozhodnete strávit víkend v Paříži určitě nebudete litovat. Na světě existuje jen málo měst, která vyvolávají tak rozmanité a rozporuplné pocity jako Paříž. Paříž město módy, parfému a muzeí. Na víkend strávený právě v Paříži budete jistě dlouho vzpomínat. Paříž je město plné neuvěřitelných možností a vždy Vás něčím novým překvapí. Paříž město ležící na Seině je považováno za jedno z nejkrásnějších měst Evropy. Řada staveb v Paříži a jejím okolí patří k nejkrásnějším na světě. V nabídce je velký výběr pobytů v Paříži letecké eurovíkendy, prodloužené víkendy v Paříži autobusem nebo letecky, pobyty organizované nebo individuální.

Pokud jste Paříž již navštívili můžete vybrat z velkého množství leteckých eurovíkendů do dalších metropolí. Mezi velmi oblíbené eurovíkendy patří mimi jiné eurovíkendy v Istanbulu, Římě, Londýně, Barceloně a dalších městech. S výběrem toho správného eurovíkendu Vám rádi pomůžeme.

Pro ty, kteří neradi létají letadlem, doporučujeme  autobusové poznávací zájezdy. Poznávací zájezdy jsou vhodné především pro aktivní lidi, kteří rád poznávají.  Zájezdy jsou v doprovodu průvodce, který většinou po celý pobyt doprovází skupinu.  Poznávací zájezdy jsou na výběr ve velkém množství. Můžete cestovat pouze na jeden den a pro náročnější jsou i týdenní či delší pobyty.

Categories: Travel

Napsat komentář