Studium MBA se v současnosti dostává do popředí mnohých zájemců o lepší kariéru, platové ohodnocení a osobní rozvoj. Není se ostatně čemu divit. Ceny takového studia jsou přijatelné a vybírat si lze ze vzdělávacích zařízení fungujících na skutečně profesionální úrovni.

Navíc titul MBA, to je vstupenka do lepšího světa, dokonalé převedení teorie do praxe, možnost navázání spousty nových obchodních známostí a hlavně mezinárodní věhlas takového diplomu, jímž je Master of Business Administration.

Pakliže přemýšlíte nad tím, že využijete studium MBA k vlastnímu rozvoji, možná vás bude zajímat, jak vlastně všechno probíhá. Právě na to se zaměříme v následujících řádcích.

Studium MBA rozdělené do několika bloků

V průběhu jednoletého studia v českém jazyce kombinovaného s online výukou navštívíte hned několik vzdělávacích worshopů, seminářů a speciálních akcí. Právě během nich se vám budou věnovat profesionální lektoři a odborníci z daného segmentu.

Studium MBA bude rozděleno do tří specifických bloků. V tom základním budete mít pět obecnějších předmětů. Druhý blok se bude zaměřovat na tři specializované části, jimž dáte přednost. V rámci třetího bloku vás čekají dva doplňkové a volitelné moduly. Po tomhle všem přichází na přetřes závěrečná práce, po jejíž úspěšné obhajobě obdržíte titul MBA.

Ano, přesně tak snadná, zajímavá a pestrá je cesta za lepším vzděláním, které vám ve všech ohledech rozšíří pracovní možnosti. Nestůjte v kariérním žebříčku na jednom místě a snažte se postupovat neustále kupředu. Právě titul Master of Business Administration je tou nejlepší volbou a tím nejvhodnějším začátkem. O tom se ostatně můžete přesvědčit sami, popřípadě vás o tom ubezpečí úspěchy lidí pyšnících se tímto diplomem.

Čerpejte znalosti od těch nejzkušenějších v oboru a odneste si to nejhodnotnější.

Categories: Novinky Zprávy