Spojení, které se v poslední době stává velice populární. Stále více českých turistů míří na dovolenou za sexuálním dobrodružstvím. Vyhlášenými destinacemi, kde tisíce Čechů využívají této nabídky, se stávají především Tunisko a Thajsko.

Tunisko – jasná volba pro ženy

Z posledních průzkumů vychází, že až 3 tisíce žen ročně se vydá do Tuniska speciálně za sexuálními radovánkami. Tuniští muži jsou totiž proslulí svým velice aktivním zájmem o cizinky. Jejich velká pozornost a dvoření je především vyhledávané u žen středního věku, kterým mimořádně vyhovuje velká pozornost cizích mužů. Všeobecnému faktu navíc přispívají hodně atraktivní ceny zájezdů do Tunisu, který je jasně nejlevnější exotickou destinací pro dovolenou u moře.

Thajsko – vyhledávaná destinace u mužů

Muž z České republiky nejčastěji využije sexuálních služeb v Thajsku, často však neplánovaně. Ovšem z posledních průzkumů pak vychází, že atraktivní nabídce thajských žen neodolá až celá čtvrtina mužů, kteří cestují do Thajska prvotně za zcela jiným účelem. Svůdným thajkám tak podlehne přibližně 4 tisíce českých turistů, kteří kromě poznávaní místních krás využijí i nějakou sexuální službu.

Všeobecně lze říci, že jak Tunis u žen tak Thajsko u mužů tvoří jasnou volbu, přestože v poslední době zejména Tunisu šlape na paty Egypt a v případě Thajska turistické cíle v Karibiku jako Kuba nebo Jamajka.