Kvalitní reklamní kampaň je bezesporu základem úspěšného fungování konkrétní firmy na trhu. Velmi důležité je volit především název společnosti, jenž musí být neustále na očích a vrýt se do mysli zákazníků. Ti by se s ním měli setkávat jak ve dne, tak i v noci. Právě v tuto dobu, případně v šeru, se vyplatí vsadit na moderní světelnou reklamu. V jaké podobě ji lze pořídit? Čtěte dál, v následujících řádcích základní typy tohoto druhu propagace popíšeme mnohem podrobněji.

Světelné panely

Potřebujete, aby bylo vidět i v noci, že se v dané budově nachází sídlo vaší společnosti či nějaké jiné důležité interiéry? Pak se vyplatí volit moderní světelná loga. Jde v podstatě o reklamní tabule, jež jsou prosvětlené LED světelnými zdroji. Přes den mají podobu standardního panelu. V momentu, kdy se stmívá, se automaticky anebo ovladačem spustí podsvícení.

Originální podsvícené nápisy

Ještě výrazněji v tmavším prostředí působí světelné nápisy. Prosvícená jsou pouze písmena, takže na první pohled spatříte, o jakou firmu se jedná. Nápisy se standardně vyrábí z hliníku, kovu a plastu, přičemž o světlo se starají LED diody.

Reklamní totemy a pylony

Hodně dobrou volbou je z hlediska upoutání pozornosti vytvoření velké reklamní plochy viditelné ze všech stran. Na mysli máme moderní reklamní totemy a pylony. Jedná se buď o standardní přízemní řešení s podsvícenými reklamními plochami, anebo o panely ukotvené na jednom velkém stojanu, popřípadě více pilířích. Vše se odvíjí i od celkové velikosti daného reklamního banneru.

Výstrčky

Vlastníte prodejnu a potřebujete na sebe upozornit triviálním a nijak nevtíravým stylem? Pokud ano, pak jsou optimální výstrčky. Jde o oboustranné panely, které obsahují světelné nápisy, případně pouze jednoduchá loga. Tradičně se montují na stěnu nad výlohou prodejny nebo pobočky jakékoli firmy.

Categories: Finance Zprávy