Našli jste dobré video na YouTube a chcete si ho uložit na počítač? Nevíte jak? Zde najdete mnoho užitečných rad, které vám stahování z YouTube umožní.

YouTube Downloader

Stáhněte a nainstalujte si freeware program YouTube Downloader. Na YouTube si najděte video, které chcete stáhnout a URL zkopírujte do políčka ve stahovacím programu.

V programu YouTube Downloader si můžete nastavit složku, kde chcete, aby se video uložilo. Následně stiskněte tlačítko Download video from YouTube a klepněte na tlačítko OK. Potvrďte, že chcete soubor uložit a počkejte na dokončení.

Po stáhnutí je soubor uložen ve formátu FLV. Pro příznivější uživatelské použití můžete pomocí programu YouTube Downloader formát FLV konvertovat na jiné formáty (MP3, WMV, MP4, MOV, AVI). Soubor pak můžete přehrát ve vašem přehrávači.

Zamzar.com

Videa jdou z YouTube stahovat také, aniž byste na svůj počítač museli instalovat nějaký program. Můžete k tomu využít třeba aplikaci, která je úplně zdarma: zamzar.com.

Zde si zvolíte, jestli chcete konvertovat soubor, nebo stáhnout video. Jestli jste si v minulosti stáhli soubor ve formátu, který vám nejde přehrát, tak si ho na zamzar.com můžete změnit. V prvním kroku nahrajete soubor z vašeho počítače na internet. V dalším kroku vyberete, do jakého formátu chcete soubor předělat. Následně už zadáte jenom svůj e-mail, kde vám přijde soubor ve změněném formátu. Všechny tři kroky musíte potvrdit kliknutím na tlačítko „Convert“.

A jak se přes zamzar.com stahují videa z YouTube? Musíte kliknout na záložku „Download Videos“. V prvním kroku zde musíte zadat URL. Ve druhém kroku si vyberete formát, ve kterém chcete soubor mít. Stáhnutý soubor vám proto přijde v přijatelném formátu. Ve třetím kroku zadejte váš E-mail a ve čtvrtém kroku stiskněte tlačítko „Convert“.

Na váš e-mail vám pak přijde odkaz na stránku, kde si budete moci stáhnout váš soubor.

Categories: Tech

Napsat komentář