Se světelnou reklamou se potkáváte snad v každém městě. Vypadá lákavě, a to nejen v noci. Obvykle bývá svým způsobem velkolepá, takže přitáhne pozornost. Tím tedy plní hlavní účel reklamy. Dokážete si ale představit, jak se taková reklama vytváří, kolik stojí a jak vlastně může vypadat?

Světelná reklama je k vidění nad vchody do obchodů v nákupních centrech, na pylonech stojících u nákupních center, v podobě světelných boxů, výstrčí nebo prostých nápisů. Fantazii se meze nekladou a některé firmy jsou schopné vytvořit snad cokoliv. K takovým určitě patří firma Ravafol, která má s výrobou světelných reklam více než patnáctileté zkušenosti.

Práci Ravafol jste dost možná už někde viděli

Ravafol je asi nejznámějším výrobcem světelné reklamy u nás. Dodává ji kompletně od návrhu přes vizualizaci až po výrobu a montáž. Při výrobě uplatňuje vlastní technologie a know-how nasbírané za ta dlouhá léta. Mezi spokojené zákazníky patří například Okay elektrospotřebiče, DM drogerie, Kytary.cz, DEK stavebniny nebo SportsDirect. Hodně realizací zařizovali také na sousedním Slovensku.

Mají k dispozici unikátní stroj

Nerezová ocel, pozinkovaná ocel, sami profil, hliníkové profily, alurapid, plech. To všechno jsou materiály používané na výrobu světelných reklam. A všechny tyto materiály dokážou ve firmě Ravafol ohýbat, vytvářet na nich vnitřní či vnější lemy a V řez. Stroj, který toto umí, vlastní Ravafol jako první v Evropě.

Světelné zdroje jsou z vlastní produkce

Pro reklamní boxy i 3D nápisy využívá Ravafol úsporné LED technologie. Lineární a vysokonapěťové zářivky používá vysloveně na vyžádání zákazníka, jinak je moderní cestou. Firma si vyrábí LED moduly i další produkty, dokonce je schopná změnit starou světelnou reklamu na úspornější. Napájecí zdroje pak pochází od značkových výrobců.

A kolik taková světelná reklama stojí? Záleží samozřejmě na rozměrech, barevném provedení, typu elektroinstalace v reklamě apod. Cenu snadno zjistíte přes formulář, který má Ravafol na svém webu. Vyplníte údaje, odešlete a oni se vám ozvou. Nechte si i vy udělat reklamu, jakou mají známé firmy.

Categories: Novinky Tech