Trička s různými vtipnými nápisy nebo motivy jsou velice oblíbenou součástí šatníku a současně častým dárkem. Mnohdy však zapomínáme, že je při jejich nákupu nutné koukat také na kvalitu samotného trička, a nejen na to, jaký vtípek na sobě má.

(Ne)kvalita trička nesmí být klíčovým vtipem

Pokud si kvalitu neuhlídáme, často se nám stane, že již po prvních praních je vtipný potisk či nápis méně viditelný nebo zcela poškozen. Problematickým je také nestálost tvarů využitého materiálu trička. Ty se často po vyprání deformují. Tričko zůstane nesymetrické, zejména pokud bylo střiženo napříč osnovu. Stává se to u levného zboží, kde se šetří na každém milimetru látky.

Vtipná trička z Geekshirts

Jestliže chceme, aby nám vtipná trička vydržela, je třeba volit kvalitnější dodavatele. U dárků by to měl být naprostou samozřejmostí. Věnovat nekvalitní dárek totiž není zrovna dobrou vizitkou. Dodavatelem kvalitních triček s vtipnými motivy je e-shop Geekshirts.cz. Vtipná trička zde najdete pro ženy, muže i děti, dokonce pro kojence. Zábavné motivy lze v e-shopu pořídit i na polštářcích, plakátech nebo na samolepkách.

Motivů je v e-shopu Geekshirts.cz tolik, že si rozhodně vyberete, ať se váš životní humor vydává kterýmkoliv směrem. Nechybí intelektuální vtípky, vtipy s technickým a matematickým kontextem, veselé pohádkové potisky či potisky s animáky, parodie na dnešní dobu a mnoho dalších.

Tip na dárek – třeba k letošním Vánocům

Který motiv doporučit? Pokud jej vybíráte jako dárek, snažte se trefit do myšlení člověka, kterého jdete obdarovat. Pozor, aby různé parodie vyzněly skutečně vtipně a ne urážlivě. Tričko s prasátkem a nápisem „selebrita“ se rozhodně nehodí pro plnoštíhlejší dámu či dívku. Zejména pokud nemá zrovna smysl pro humor na svůj účet. Zato tričkem s nápisem „I‘m not short, I‘m a Hobbit“ rozesmějete i kamaráda nižšího vzrůstu.

Předvánoční nákupy na Geekshirts.cz se vyplatí

E-shop Geekshirts.cz si své zákazníky rád hýčká celoročně. Ani před Vánocemi nepoleví, právě naopak. Aktuálně si máte možnost nakupit trička v akci 2+1, 3+2, 5+5 nebo 10+10 zdarma. Zdá se, že je správný čas vyřešit své vánoční dárky.

Categories: Pro muže Pro ženy