Dlouhé zimní večery snadno zaženete hraním Travianu. Tato nenáročná hra poskytuje opravdu příjemnou relaxaci.

Založte si svou virtuální vesnici

Seznamte se blíže s hrou Travian. V Travianu najdete tři různé národy: Římané, Galové a Germáni. Vám se po registraci utvoří nová vesnice. Okolo vás budou samozřejmě sousedé různých národů, kteří se brzy stanou vašimi nepřáteli, nebo naopak spřízněnci. Aby vaše vesnice přežila, tak budete muset dělat různé strategické tahy. Nejlépe uděláte, když se hned ze začátku připojíte k nějaké alianci, která vám bude krýt záda.

Hraní Travianu není náročné

Ke hraní Travianu potřebujete pouze prohlížeč. Abyste byli úspěšní, tak hru musíte navštěvovat často a na výsledek si počkat. Všechno tady potřebuje čas, takže když zaúkolujete vojsko, aby vyrazilo napadnout vesnici, tak si budete muset počkat, než k vesnici vůbec dorazí.

V Travianu nikdo náskok nemá

Možná si myslíte, že budete v nevýhodě, když se zaregistrujete až nyní. To ale není pravda. V Travianu vznikají nové světy, kde každý začíná takřka ve stejný okamžik. Na mapu jste navíc přiřazeni k nováčkům, čili než k vám přijde opravdu silné vojsko, tak to nějakou dobu trvá.

Opravdu si rozmyslete, který národ chcete

Hra Travian má nejen pravidla, ale i podmínky, podle kterých musíte hrát. Hned ze začátku si musíte vybrat národ. Tento výběr nepodceňujte, protože každý národ má jinou charakteristiku, která ovlivňuje celý průběh hry. Římané jsou ve stavební politice velice vyspělí a jejich vojska patří k elitě Travianu. Galský národ ocení všichni, kdo nechtějí bojovat, ale chtějí se úspěšně bránit. Germáni jsou nejofenzívnější ze všech národů. Germány ocení všichni, co si potrpí na bitvách. Všechny národy mají i své horší vlastnosti. Proto si svůj národ vybírejte s rozvahou.

Zkuste si Travian zahrát i vy

Popularita hry je opravdu vysoká. Zkuste si zahrát Travian i vy. Uvidíte, že Travian je skvělá relaxační hra.

Categories: Tech

Napsat komentář