Plánujete nezapomenutelnou svatbu, firemní večírek s kolegy nebo důležitou oslavu s rodinou či přáteli? Pro skvělou zábavu a jedinečnou atmosféru si nechte dovézt fotokoutek neboli fotobudku, vytvoříte si tak skvělou památku a všichni hosté se budou nadšeně bavit. Tento typ originálního zpestření si zamiluje opravdu každý…

Jak fotobudka funguje?

S pomocí fotokoutku se stačí jenom hezky usmát a vyfotit, je to opravdu snadné. To však nestačí, obyčejné fotografie se mohou zdát příliš nudné. Před focením si proto třeba vyberte nějakou vtipnou rekvizitu, která je součástí fotobudky a může začít pózování. Fantazii se meze nekladou. K dispozici je spousta různých rekvizit a pozadí, záleží jen na vás, co se vám líbí. Zvolit můžete zamilovaný motiv, klasické knírky či třeba krajinu Marsu a jiných planet. Sami si předem navrhněte jakýkoliv motiv a rekvizitu, na akci ji budete mít vyrobenou a připravenou k focení. Konečný výsledek fotobudka ihned vytiskne. Když budete chtít, máte možnost své fotografie nasdílet na sociální sítě, např. na Facebook, případně je poslat přes e-mail. K provozu fotokoutku je zapotřebí místo o velikosti 3×3 metry, elektrické napětí 230V a pro sdílení fotografií Wi-Fi nebo 3G síť.

Co všechno nabízí fotokoutek Fotopixla?

Fotobudka má v sobě zabudovaný profesionální fotoaparát značky Canon s rozlišením až 50 megapixelů, špičková kvalita je tedy zaručena. Nechybí ani výkonný studiový záblesk, který navodí dobře viditelné osvětlení a světelný difuzor pro změkčení světla. Fotografie se tisknou na kvalitní papír s vysokou odolností a barevnou stálostí. Ovládání je s pomocí dotykového displeje, ten je dostatečně velký a přehledný. Na zadním displeji zařízení najdete všechny fotky, se kterými můžete nadále pracovat a vybrat si ty nejlepší momentky, jež chcete tisknout či sdílet. V každém cenovém balíčku máte možnost neomezeného počtu vytisknutých fotografií. Sami uvidíte, že je Fotopixla zábavná a doslova návyková. Budete mít totiž aspoň na chvilku pocit, že jste opravdová hvězda!