Jak už název napovídá erotogenní je jinak řečeno způsobující erotickou libost, vzrušení a též sexuální aktivitu..Nebádejte po těle svého partnera či partnerky bez typů, kam vlastně máte šáhnout, tak aby se jim to líbilo. Tady máte malou ochutnávku osvědčených magických částí těla, které se rozpálí při správném dotyku či polibku.

uši – oblíbená zóna, ale pozor ne každému se toto líbí. Můžete to vyzkoušet při tichém šeptání svých choutek či přání, tichým zasténáním…pokud sklidíte úspěch použijte svůj jazyk na olizování a sání ušních lalůčků.

rty – víte o tom, že spodní ret má daleko větší citlivost než horní? Využijte tohoto malého tajemství. Pohrávat si s ním můžete jazykem nebo lehounce kousat.

krk – líbání a lehké kousání do krku má rádo přibližně 90 % všech mužů a žen. Dá se říci, že toto místo je zaručenou výhrou při dráždění.

prsa – nejvíce nervových zakončení je v bradavkách. Další místo 100% úspěchu. Zde asi nemusíme vysvětlovat co a jak.

záda – hlazením, škrábáním, lehkou masáží nebo líbáním docílíte jistě svého.

stehna – hlavně vnitřní strana stehen. Dráždění je příjemné jak jen rukou, tak pokud je líbáte.

chodidla – toto místo je pro mnohé velmi lechtivé, tak pozor ať místo erotických hrátek to neskončí trapasem.

genitálie – jak jistě víte tyto místa jsou hlavním místem vaší rozkoše..jeho drážděním zažijete slastný výbuch.

Rozhodně se nemusíte bát toho, že nepoznáte, zda je vámi vybrané místo to pravé. Pokud se to totiž líbí jistě to poznáte, nejen třeba tzv. „husí kůží“, ale jednoduše vzrušením. Na druhou stranu nezapomínejte, že kde se to líbí vám, tak tam to někomu může být nepříjemné. Chce to jen a jen zkoušet a nalézat nové místa.

Přejeme mnoho zábavy při nočních výletech po vašem těle!

Categories: Pro muže Pro ženy