Dovolená v Chorvatsku patří dlouhodobě k nejžádanějším destinacím u českých turistů. V žebříčku dovolených u moře je stále na prvním místě co obliby. Čeští turisté mají Chorvatsko rádi a rádi se do Chorvatska vracejí. Mezi nejčastěji navštěvovaná místa patří Istrie (Istrijský poloostrov), Severní Dalmácie a její ostrovy, ostrovy Střední Dalmácie atd. U turistů je však nejoblíbenější oblastí tzv. Makarská riviéra. Ta se nachází ve Střední Dalmácii. Makarská (jak je často název zkracován) se skládá přibližně z 15 letovisek při pobřeží pod vrcholky pohoří Biokovo.
Letoviska Makarské riviéry se mohou chlubit nejkrásnějšími plážemi na celém chorvatském pobřeží. Zdejší pláže jsou často dlouhé a široké. Tvořeny jsou převážně drobnými oblázky až pískem. Zdejší moře je skutečně křišťálově čisté a teplé. Nejznámějšími letovisky této oblasti jsou Baška Voda, Brela, Gradac, Makarska, Podgora, Drvenik, Tučepi, Živogošče atd. Čeští turisté vyhledávají v těchto městech především ubytování v soukromí a možnost rezervace apartmánů.

V naší nabídce najdete více jak 9000 apartmánů v Chorvatsku. Apartmány jsou rozesety po celém chorvatském pobřeží. Přímo na Makarské riviéře nabízíme více jak 1800 apartmánů. Dáváte přednost apartmánům u moře, s bazénem, v centru letoviska nebo raději máte klid a pohodu? Ubytování v soukromí si tak u nás vybere skutečně každý. U všech apartmánů najdete aktualizovaný kalendář obsazenosti objektu, detailní fotografie apartmánů, všechny potřebné informace a apartmán si můžete rezervovat online.

Categories: Travel

Napsat komentář