V posledních letech jsou čím dál oblíbenější domácí vodárny, které umožňují trvalé zásobování objektů pitnou a užitkovou vodou z vrtu nebo ze studny. Díky kvalitním řešením, která jsou na trhu k dispozici, prakticky nepoznáte, zda jste pustili vodu z vlastního zdroje, nebo z veřejného vodovodu.

Domácí vodárny nachází využití v rodinných domech, v rekreačních objektech, nebo v malých průmyslových a zemědělských provozech. Běžné vodárny se skládají z čerpadla, tlakové nádoby a dalších komponentů. Například vodárny značky EcoSmart se skládají pouze ze dvou částí, a to z čerpadla a řídící jednotky. Mile překvapí také svým tichým chodem.

Pro laiky může být výběr optimální domácí vodárny poměrně náročný. Pokud si nejste jisti výběrem vhodného řešení, doporučujeme kontaktovat firmu, která se specializuje přímo na vodárny a čerpadla.

Domácí vodárny EcoSmart

Pokud chcete čerpat vodu z vlastního zdroje bez starostí, doporučujeme například vodárny značky EcoSmart. Domácí vodárny ocení hlavně majitelé nemovitostí, které nejsou připojeny k vodovodní síti, nebo každý, kdo uvítá zvýšení tlaku ve vodovodu, dostatek vody z vlastního zdroje pro zavlažování atd.

Domácí vodárna EcoSmart je určena pro efektivní a energeticky úsporné čerpání vody ze studny nebo z vrtu. Instalace vodárny je velmi snadná a běží automaticky. Vaši vodu tedy budete čerpat v maximálním pohodlí a bez starostí. Navíc při puštění kohoutku nepoznáte rozdíl mezi proudem vody z vlastního zdroje a veřejného vodovodu.

Všechny vodárny EcoSmart jsou vybaveny frekvenčním měničem. Ten se při odběru vody spustí a zajistí tak konstantní výstupní tlak. Frekvenční měnič EcoPower také chrání motor čerpadla proti přetížení, nebo proti chodu nasucho.

Zaujaly vás domácí vodárny značky EcoSmart? Více informací naleznete na webu www.eco-smart.cz. Pokud si nejste jisti výběrem vhodného řešení pro vás, odborný tým EcoSmart vám ochotně poradí.

Categories: Bydlení Finance

Napsat komentář