Heureka.cz je srovnávač cen na internetu. Můžete zde nalézt, jestli daný produkt neprodávají v nějakém e-shopu levněji. Heureka.cz však toho nabízí daleko více. Jak ji používat?

Jsou tam opravdu všechny e-shopy?

Na portál Heureka.cz jsou zaregistrovány jen některé e-shopy. Je to však tak prestižní portál, proto je zde už většina českých e-shopů. Kvalitní e-shop by se rozhodně neměl nikde schovávat a měl by na Heureka.cz být.

Jak na Heureka.cz vyhledávat?

Na Heureka.cz můžete daný produkt vyhledat podle názvu zboží nebo podle dané kategorie. Název zboží můžete zadat do vyhledávače na stránce. Ke svému produktu se můžete též proklikat přes danou kategorii.

Co vše zjistím na Heureka.cz?

U daného zboží si můžete přečíst popisek a podívat se na fotografie. Dále zjistíte, které e- shopy toto zboží prodávají. Zjistíte také cenu, za které se toto zboží prodává. V některých případech je zde uvedena i předpokládaná doba doručení. U vybraného zboží můžete též sledovat pohyb cen podle jednoduchého grafu. V neposlední řadě jsou zde komentáře od uživatelů daného zboží. Uživatelé hodnotí jak produkt, tak i hodnotu e-shopu. Uživatelé dokonce hodnotí i sami sebe, čímž se recenze stávají velice užitečné.

Proč nezvolit jiný systém?

Heureka.cz je v dnešní době jedničkou mezi srovnávači cen. Má nejvyšší návštěvnost a nepropracovanější software. Heureka.cz ale poskytuje kompletní služby při výběru produktů z internetových obchodů. Na Heureka.cz si můžete nechat poradit od běžných
uživatelů, kterých je tam přihlášených opravdu hodně. Heureka.cz vždy dokáže pomoci návštěvníkům s výběrem produktu. Mezi další odlišení srovnávačů cen patří to, že na Heureka.cz můžete vybírat produkty i podle technických parametrů a dalších specifikací produktů. Na Heureka.cz získáte reálné zkušenosti uživatelů daného produktu.

Categories: Tech

Napsat komentář