Linketica.com nabízí možnost přivýdělku i v případě, že v současné době nemáte zájem či prostor pro tvorbu obsahu pro inzerenty, a to sice skrze affiliate program, jenž vám při registraci nového člena, a to ať už inzerenta či tvůrce, do tohoto reklamního PPP tržiště, skrze vámi zaslaný unikátní odkaz, umožní získávat provize z jeho činnosti na tomto webu.  

Samozřejmě tento affiliate program můžete využívat zároveň i s tvorbou reklamních článků či propagováním inzerentem zadaných produktů na sociálních sítích, v takovém případě již budou vaše zisky opravdu velmi zajímavé. 

Základní čísla affiliate programu Linketica: 

  • 10% – Přesně tolik činí základní provize, kterou dostanete pokaždé, když vámi přivedení inzerenti či tvůrci obsahu v systému utratí či získají nějaký finanční obnos. 
  • 24 měsíců – Peníze za přivedení nových uživatelů budete dostávat po dobu 2 let, což vám umožní si během takto dlouhé doby přijít na vcelku slušné peníze. 
  • 30 dní – Přesně tolik dní má potencionální nový zájemce na to, aby na váš link klikl a zaregistroval se na linketica.com. V případě, že tak učiní, již od prvního dne z něj můžete získávat provize. 

Výhody affiliate programu Linketica: 

Peníze si můžete nechat vyplatit kdykoliv, a to už od 1 Kč 

Nebudeme si nic namlouvat, vidina snadného přivýdělku je hlavní motivací, proč se stát součástí tohoto affiliate programu. Obrovskou výhodou pak je skutečnost, že si takto vydělané peníze můžete nechat vyplatit kdykoliv, a to už od částky začínající na 1 Kč. 

Pomůžete růstu webu 

Krom výdělku pomůžete ovšem i s rozšířením členské základny, čímž dojde k tomu, že budou nabízeny ještě kvalitnější texty, a i počet influencerů se zajímavými dosahy zde poroste. 

Je nenáročný na čas  

Zkopírování odkazu a jeho poslání zabere maximálně několik málo sekund, tudíž pokud hledáte na čas opravdu nenáročný přivýdělek, tak affiliate program Linketika představuje jednoznačně vhodné řešení.

Categories: Finance Zprávy